ДФ Земеделие“ уведомява всички кандидати за подпомагане по схемите и

...
ДФ Земеделие“ уведомява всички кандидати за подпомагане по схемите и
Коментари Харесай

Започнаха кръстосаните проверки за Кампания 2020

Държавна фирма „ Земеделие “ уведомява всички претенденти за подкрепяне по схемите и ограниченията на директните заплащания, че от 9 юли 2020 година започнаха кръстосаните инспекции на подадените заявки за подкрепяне за Кампания 2020.

В кръстосаните инспекции се включват всички заявки на аграрни стопани, които са кандидатствали за подкрепяне по схемите и ограниченията за директни заплащания. Ще бъдат тествани 1 165 445 аграрни имота с обща повърхност 3 883 691 хектара. Те са декларирани от 62 451 претенденти по схемите и ограниченията за повърхност. Подадените заявки по всички схеми и ограничения за Кампания 2020 са общо 102 808.

Проверките съставляват геопространствено съпоставяне на заявените от претендентите площи и наличните данни в профилираните регистри на Интегрираната система за администриране и надзор (ИСАК).

Припомняме, че претендентите не могат да отдръпват към този момент подадените си заявки в интервала на осъществяване на кръстосаните инспекции. Това е записано в член 14, алинея 7 от Наредба 5 от 27.02.2009 година за изискванията и реда за подаване на заявки по схеми и ограничения за директни заплащания.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР