ДФ Земеделие“ приключи оценката за административно съответствие и допустимост на

...
ДФ Земеделие“ приключи оценката за административно съответствие и допустимост на
Коментари Харесай

Класираха 12 проекта за улични ремонти по селската програма

Държавна фирма „ Земеделие “ завърши оценката за административно сходство и допустимост на 14 плана, подадени по процедура посредством асортимент № BG06RDNP001-7.001 - Улици по подмярка 7.2. „ Строителство, реорганизация и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и уреди и принадлежностите към тях “ от Програма за развиване на селските региони 2014 - 2020 година, оповестена през ИСУН 2020, оповестиха от Разплащателната организация.

Общият размер на безвъзмездната финансовата помощ по процедурата е повишен на 148 261 326,08 лева Той е задоволителен да бъдат оценени плановите оферти, получили най-малко 23 точки в това число.

12 плана минават на следващ стадий - техническа и финансова оценка, а 2 плана не се позволяват. На интернет страницата на Държавна фирма „ Земеделие “ е оповестен лист с плановете, които не минават на следващ стадий. Държавна фирма „ Земеделие ” - Разплащателна организация ще изпрати предложенията за отвод до претендентите посредством ИСУН. В едноседмичен период след приемането им, претендентите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния шеф на ДФЗ - РА.

Техническата и финансова оценка се прави единствено за плановите оферти, които са минали сполучливо оценка на административно сходство и допустимост.

След привършване на стадий - техническа и финансова оценка, претендентите, чиито планови оферти са утвърдени за финансиране ще получат уведомителни писма и ще бъдат поканени за сключване на административни контракти по процедура № BG06RDNP001-7.001 - Улици по подмярка 7.2. „ Строителство, реорганизация и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и уреди и принадлежностите към тях “ от ПРСР 2014-2020.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР