Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се върнаха назад към хубавите

...
Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се върнаха назад към хубавите
Коментари Харесай

Благодаря ти за най-хубавите 10 години: Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се сбогуваха с Матю Пери

Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу се върнаха обратно към хубавите моменти, които споделиха с сътрудника си от „ Приятели “ Матю Пери, две седмици откакто артистът умря на 54-годишна възраст.

„ Мати “, стартира Дейвид в поста си в Instagram. „ Благодаря ви за десетте невероятни години смях и творчество. “
                             

Дейвид продължава: „ Никога няма да не помни безупречния ти нюх за комедия в верния миг. Можеше да вземеш един ред от разговора и да го промениш съгласно волята си, което водеше до нещо толкоз автентично и ненадейно смешно, че към момента ме учудва. “

„ И ти имаше [голямо] сърце “, написа още Шуимър. „ Което ти беше щедър да споделиш с нас, тъй че от шестима непознати да се превърнем в семейство. "

Споделяйки фотография от епизода от сезон 5, „ The One with All the Thanksgivings “, Дейвид Шуимър написа още:
                             

„ Тази фотография е от един от обичаните ми моменти с теб. Сега ме кара да се усмихвам и да оплаквам по едно и също време. Представям си те там горе, някъде, в същия този бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се в близост — „ Може ли да има повече облаци тук? “ ", приключи артистът, правейки намек за някои от най-култовите реплики на Чандлър Бинг. 

 лиса матю дейвид другари Getty

Лиса Кудроу, която предходната година написа предговора към записките на Матю Пери " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " написа изпълнено с любов и признателност известие в своя Instagram:

" Заснехме пилотния епизод, " Friends Like Us ", незабавно ни наеха и станахме звезди на NBC [телевизията, която излъчва " Приятели " ]. Тогава…Ти предложи да играем покер. И направи играта толкоз занимателна, до момента в който в началото се сближавахме. Благодаря ти за това.
Благодаря ти, че ме караше да се дръзвам толкоз мощно на нещата, които споделяше, че мускулите ме заболяваха и сълзите се лееха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН.
Благодаря за отвореното ти сърце в шестстранната ни връзка, която изискваше взаимни отстъпки. И доста „ говорене “.
Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре и тогава беше изцяло ослепителен.
Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има.
Благодаря ти, че ми се довери.
Благодаря ти за всичко, което научих за ВЕЛИКОДУШИЕТО и ЛЮБОВТА, тъй като те познавах.
Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю. "
                             

С трогателните си обръщения в обществените мрежи Дейвид и Лиса се причислиха към сътрудниците си от " Приятели ", и, които също се сбогуваха с Матю Пери със сърцераздирателни думи и получиха поддръжка в скръбта си от милиони хора по света.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР