Дейвид Бекъм е поканил Кристиано Роналдо в клуба, който притежава

...
Дейвид Бекъм е поканил Кристиано Роналдо в клуба, който притежава
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо мисли над предложение от Бекъм

Дейвид Бекъм е поканил Кристиано Роналдо в клуба, който има - Интер Маями. Това твърди известният португалски публицист Педро Алмейда. Според него, двамата са имали диалог по тематиката, като Бекс е направил всичко допустимо да убеди Роналдо, че си коства да продължи кариерата си в Съединени американски щати.
По-рано ESPN написа, че нито един от водещите клубове в Европа не се интересува от 37-годишния нападател. Дори

Манчестър Юнайтед да разреши на португалеца да си тръгне като свободен сътрудник през зимата, той надали ще си откри тим от Стария континент, който да дава отговор на равнището и претенциите му. Това пък прави разновидността с Интер Маями настоящ.

Клубът на Бекъм заема пето място в Източната конференция на МЛС и води борба за класиране в плейофите. Големите звезди на отбора са Гонсало Игуаин и Блес Матюиди, а в състава е и американският нападател с български корени Индиана Василев. Старши треньор пък е Фил Невил, който игра на Олд Трафорд и с Роналдо, и с Бекъм.
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг няма нищо срещу нападателят да си тръгне през зимата. Нидерландецът оставя Роналдо на пейката в съвсем всички мачове от началото на сезона.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР