Дейвид Акселрод предположи в четвъртък, че парите, събрани от президента

...
Дейвид Акселрод предположи в четвъртък, че парите, събрани от президента
Коментари Харесай

Акселрод признава, че набирането на средства на Байдън изглежда зле, набирайки огромни пари на фона на левичарски протести

Дейвид Акселрод допусна в четвъртък, че парите, събрани от президента Байдън от неговото първокласно набиране на средства в Радио Сити, евентуално ще значат повече в дълготраен проект в сравнение с отрицателната оптика на неговото събитие в контрастност с някогашния президент Тръмп, който участва на погребението на погубен нюйоркски служител на реда.

В обява на X, „ Защитаваме дружно демокрацията “, шефът създател Бил Кристол дефинира четвъртък като „ трагичен политически ден за демократите. “

„ Байдън прави изискана акция за набиране на средства в Ню Йорк в разгара на безредни леви улични митинги – наподобява като лимузинен демократизъм плюс провал на закона и ред. И Тръмп участва на събуждането на погубен служител на реда от нюйоркската полиция в Лонг Айлънд ", написа Кристол.

Акселрод, някогашен старши консултант на някогашния президент Барак Обама, призна, че гледната точка на Кристол " не е неверна ", само че продължи да пази Байдън.

Дейвид Акселрод предполо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР