Дейв Алън обяви, че се оттегля от бокса на 28-годишна

...
Дейв Алън обяви, че се оттегля от бокса на 28-годишна
Коментари Харесай

Дейв Алън изненадващо се отказа от бокса на 28 години

Дейв Алън разгласи, че се отдръпва от бокса на 28-годишна възраст.
View this post on Instagram

Английският боксьор, който е на едвам 28 години, заяви решението си в обществените мрежи. Интересното е, че то идва в миг, в който Алън имаше планувана борба.

View this post on Instagram

„ Здравейте на всички, надявах се, че в никакъв случай няма да ми се наложи да пиша това известие, още повече на 28 годишна възраст, в случай, че последната ми борба беше, когато бях на 27.

Но преди няколко вечери взех решение със сестра си, че от този миг нататък повече няма да бъда професионален боксьор. Боксът ми обезпечи живот, за който в никакъв случай не бих могъл да бленувам. Никога не бях излизал от Донкастър за учебни екскурзии, до момента в който не започнах да се боксирам. Това ме води по целия свят от Ню Йорк до всички боксови зали в цяла Англия.

Освен че видях свят, това ме трансформира от хлапе, отгледано в социална къща с жълта врата, носещо „ Умбро “, в мъж, който към момента носи „ Умбро “, само че има няколко къщи и който получи късмет да подсигури на бъдещите си деца живот, за който можех единствено да бленувам.

На всичко от горната страна (и), което е още по-важно, сътворих огромни другарства, някои от които с моите герои от детството ми. Списъкът с благодарности би бил прекомерно дълъг, само че се надявам всички да знаят кои са и да знаят, че са ценени.

И последно, повода да приключа кариерата си е елементарна – не желая повече да ме удрят. Отдавна отминаха дните в които хлапето от Дони просто желае да се бие. Всичко, което желая в този момент, е прелестен и спокоен живот със брачна половинка и деца, да съм съм здрав и благополучен и да стана още по- прекрасен и пълен “, показа Алън в профила си в Instagram, добавяйки фотоси от разнообразни моменти от неговата спортна кариера.
View this post on Instagram

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР