Действията на САЩ са следствие от това, което направи обществото

...
Действията на САЩ са следствие от това, което направи обществото
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако българският народ иска моделът ГЕРБ да бъде изтегъртан, да излезе масово да гласува

Действията на Съединени американски щати са разследване от това, което направи обществото ни. Българите и Съединени американски щати може да се каже, че са сътрудници на полето на демокрацията. Мнението на Съединени американски щати и мнението на българите съответстват. Посочените лица в американския лист със наказания е ясно от дълго време, че са корумпирани. Казаното от Съединени американски щати няма по какъв начин да бъде подценено. Това сподели пред БНР Тошко Йорданов, зам.-председател на Има Такъв Народ.
Моделът, натрапен от ГЕРБ стигна върха на отвращението през последните години. На предните избори нямаше социологическа организация, която даже близо да беше до действителния резултат. Изпитвам подозрения за всевъзможни социологически резултати. Истината се демонстрира по време на избори, всичко останало е гадаене на гадателка, добави Йорданов.
 Тошко Йорданов чака изборите да са по-честни от предходните Тошко Йорданов чака изборите да са по-честни от предходните
" ИТН " внесе документи за регистрация в ЦИК за идния парламентарен избор на 11 юли. " Резултата ще покажат изборите и хор...
Попитан дали ще сформират държавно управление след изборите, имат ли подготвеност, Йорданов отговори, че ще постъпят вярно. Ще зависи от резултата на изборите. Ние с партии от статуквото ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и техните патерици, обединения няма да вършим. Спрямо резултата ние ще стъпим вярно. Варианти всевъзможни, ще забележим какво ще се случи след изборите. Ние можехме и предния път да съставим държавно управление, въпросът е кое е вярно за страната, предишния път не беше вярно да се сформира държавно управление при конфигурацията в Народното събрание. Ще стане ясно какво ще се случи след изборите. Говоренето с условности не е нещо, което може да очаквате от нас, сподели Йорданов. Ако българският народ желае да бъде изчегъртан моделът ГЕРБ дано да излезе всеобщо да гласоподава. Имаме проекти за всеки един случай, не, не съм задължен да го споделям и предварителното говорене е безусловно безсмислено, акцентира Йорданов.
Попитан дали са подготвени на взаимни отстъпки за държавно управление на малцинството, Йорданов сподели, че не са ясни тези неща. Ще станат ясни, когато минат изборите. Утре ще видите дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на Има Такъв Народ, сподели още Йорданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР