Действията на Ник Кирьос от четвъртфинала на Индиън Уелс в

...
Действията на Ник Кирьос от четвъртфинала на Индиън Уелс в
Коментари Харесай

Кирьос бе глобен за инцидента в Индиън Уелс


Действията на Ник Кирьос от четвъртфинала на Индиън Уелс в последна сметка на останаха без последици. Австралиецът на няколко пъти влезе в пререкания с публиката, а директно след края на дуела удари ракетата си в земята, след което тя отскочи и съвсем улучи едно от децата на корта.

На конференцията след мача Кирьос се извини, а няколко дни по-късно изпрати подписана от него ракета на въпросното дете, само че това не избави родения в Канбера тенисист от глоба. Той бе санкциониран с общо 25 хиляди $, като сумата е резултат от две нарушавания – 20 хиляди за „неспортсменско поведение“, като в тази ситуация се засяга хвърлената ракета, както и още 5 хиляди за неприлични реплики.

По този метод общият размер на финансовите наказания, които Кирьос е понесъл в професионалната си кариера, набъбна до 291 366 $. Най-голямата санкция, понасяна от австралиеца, пристигна след Мастърс шампионата в Синсинати през 2019 година Тогава счупи две ракети и насочи няколко обидни реплики към рефера Фъргъс Мърфи, наричайки го „Най-лошият арбитър в тениса“. След мача Кирьос бе санкциониран със 113 хиляди $.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР