Действително е имало новогодишен сблъсък, в който е участвал кметът

...
Действително е имало новогодишен сблъсък, в който е участвал кметът
Коментари Харесай

Имало е скандал с кмета на Симитли, замесен е и шефът на една от големите ни строителни фирми

Действително е имало новогодишен конфликт, в който е взел участие кметът на Симитли Апостол Апостолов. Това потвърдиха източници на Actualno.com.
Според информацията на Actualno.com абсурдът е със притежателя на строителната компания " Агромах " (сегашното име е " Грома Холд " ) Методи Бачев. Бачев е хвърлял бомбички от заведението си в центъра на Симитли, при експлицитна кметска възбрана за потребление на пиротехнически средства. Такава възбрана беше наложена и в Ловеч. Кметът Апостол Апостолов е бил на площада и се е качил да направи забележка. Бачев обаче е почнал да ругае и псува кмета, само че е станало спречкване и незабавно са ги разтървали.
От Министерство на вътрешните работи също потвърдиха за абсурда – както от II районно управление (на МВР) в Благоевград, по този начин и от пресцентъра на вътрешното министерство. Информацията е, че абсурдът не е ескалирал и не е правилно, че има съществено потърпевш човек. Припомняме, че в БГНЕС се появи информация, че има 51-годишен мъж с избити зъби. А изданието enovina твърди, че мъж на име С. Топов потърпевш при сборичкване половин час след настъпване на 2020 година, засегнато било и малолетно момче. Тепърва обаче се чака публично Районната прокуратура да даде детайлности по случая и да обясни нещата.
До момента на издание на материала, кметът на Симитли не дава отговор на телефона си, само че Actualno.com ще му даде опция да показа своята позиция обществено, в случай че пожелае.
Припомняме и, че Апостолов и Бачев имат остаряла история. В края на лятото на 2015 година Бачев разгласи на празненство на площада в симитлийското село Черниче, че " кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов ". Преди две години " Агромах ", която е известна с присъединяване си в огромни инфраструктурни публични поръчки, публично смени името си и към този момент се споделя " Грома Холд ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР