Действащият световен шампион Германия стартира със загуба защита на титлата.

...
Действащият световен шампион Германия стартира със загуба защита на титлата.
Коментари Харесай

Мексико постави световния шампион на колене

Действащият международен първенец Германия започва със загуба отбрана на купата. Възпитаниците на Йоахим Льов изгубиха с 0:1 от Мексико в група F. Единственото попадение в срещата означи Лосано в 35`, който след няколко пропуснати чисти положения,даде преднина на Мексико с прецизен изстрел отблизо разстояние.
Германците се показаха едва първоначално и не съумяха да провеждат добре офанзивите си, до момента в който мексиканците демонстрираха доста борбеност и надиграха тактически противника си.
Освен това още от първите минута започнаха извънредно нападателно, което хвана неопитен техният противник. Бундестима ще търси наложителни победи против Швеция и Южна Корея, в случай че желае да продължи напред.
ПРЕДИ МАЧА
До момента двата тима имат 11 мача между тях, като европейците са постигнали шест триумфа и са изгубили единствено един път. В последните си контроли Бундестима не сподели положителни резултати, само че в този момент ще желае да усъвършенства усещанията. Северноамериканците се показват обичайно добре и в последните си 7 участия наложително излизат от своята група. Селекционерът Хуан Карлос Осорио още веднъж разполага с много постоянен състав, въпреки и без някакви огромни звезди. Отличават се играчи като Андрес Гуардадо, Гийермо Очоа, Джовани дос Сантос, Карлос Вела и Хавиер Ернандес.
В немския лагер имаше няколко кадрови казуса - Жером Боатенг до последно лекуваше травма и остава под въпрос, въпреки към този момент да е възобновен. Мануел Нойер също се възвърне от контузията, която го извади задълго от терените, само че и той не се намира в оптимална форма. Очаква се Месут Йозил да е възобновен и да стартира титуляр.



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР