Действащи футболни ръководители и бивши състезатели на националния отбор се

...
Действащи футболни ръководители и бивши състезатели на националния отбор се
Коментари Харесай

Популярни футболни лица разкритикуваха решението за това Унгария - България да се играе без публика на Колежа

Действащи футболни ръководители и някогашни състезатели на националния тим се сплотиха към мнението, че евроквалификацията България - Унгария би трябвало да се играе пред аудитория.

Припомняме ви, че при започване на седмицата, и да се организира при закрити врата поради " сигнали за готвени всеобщи вълнения и сериозната заплаха за публичния ред ".

Тази вест провокира редица полемики, като в последна смета редица известни футболни лица у нас се оповестиха срещу тази наредба и показаха страдание, че трибуните на стадион " Христо Ботев " ще останат празни

" Само с една дума мога да го кажа - неуместно. Смятам, че това е и позицията на целия български народ. Абсурдно е да играеш мач при затворени порти в случай, че никой не ти го постанова ", съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов.

" Иска ми се против Унгария да има почитатели, които да изразят поддръжка към тима, пък по-късно да вършат каквото желаят. Това е народен тим и би трябвало да бъде подсилен, без значение борбите, които се водят ", разяснява някогашният народен селекционер Стойчо Младенов.

" Футболът постоянно е бил за почитателите, тъй че е тъпо, когато сходни значими мачове се играят пред празни трибуни ", показа един от героите от Съединени американски щати 1994 и сегашен изпълнителен шеф на Левски Даниел Боримиров.

" Не е неприятно да се седне на по-широка полемика и да се откри общ път. Не може да стане просто с оставка. Ако ще се прави някаква смяна, дано тя да е за богатството на футбола. Хубаво е в действителност към този момент да тръгнем отначало. Не е наложително да ги " изчегъртваме " старите, а по-скоро да седнем и да се разберем като огромни хора ", прикани някогашният футболен национал Станислав Ангелов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР