Дейността на концесионера на ски зоната в Банско - "Юлен",

...
Дейността на концесионера на ски зоната в Банско - "Юлен",
Коментари Харесай

Юлен: Протестите срещу застрояването на Пирин са платени

Дейността на концесионера на ски зоната в Банско - "Юлен ", няма нищо общо с презастрояването в курорта, разгласи в петък (5 януари) представители на компанията. По техни думи общината е тази, която дава отговор за града, до момента в който "Юлен " не планува друго с изключение на построяването на още един кабинков въжен превоз с дължина 5.8 км, планът за който към този момент бе показан пред екоминистъра Нено Димов. От компанията подчертаха, че към този момент нямат планове да се построяват нови писти, а единствено втори въжен превоз.

Според маркетинг шефът във компанията Иван Обрейков митингите против застрояването на Пирин в България сигурно са платени. Той обаче не се ангажира да каже от кого. "В основата на митинга той сложи "екосемейства, които против пари са се заклели да пречат на всеки капиталов план в България. Тези хора без пари няма да създадат нищо ", съобщи Обрейков пред NOVA телевизия.

На собствен ред Петър Петров, който е е член на съвета на шефовете на "Юлен ", изясни, че всички държавни институции са наясно кой е действителният притежател на сдружението - българско юридическо лице, което заплаща налозите си у нас.

Петров посочи, че нямал право да разкрие името му обществено. И добави, че номиналният притежател е жител на Кипър, където е записана компанията-собственик.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР