Деян Николов, кандидатът за кмет, издигнат от Възраждане“, се срещна

...
Деян Николов, кандидатът за кмет, издигнат от Възраждане“, се срещна
Коментари Харесай

Деян Николов: Студентски град не е само място за забавления

 izbori_2023_v1_015

Деян Николов, претендентът за кмет, повдигнат от „ Възраждане “, се срещна със студенти по покана на Национално посланичество на студентските препоръки в България.

 

На срещата беше наранена тематиката за Студентски град и това, че София е ръководена от кметове от съвсем всички политически партии в последните години и всеки от тях е оставил своята диря в Студентски град и то не в позитивен аспект. Да оставиш мястото, където живеят младежите – бъдещето на града и страната ни, без метро, в неприятна инфраструктура и да превърнеш тяхното място в район  единствено за занимания, е не просто безконтролно, а незаконно, съгласно Деян Николов.

 

Той сподели още, че би трябвало да се построи метро до студентски град и че инвестицията  за това ще е огромна, но ще се търси метод да се случи с  европейските средства.

 

Увеличаване на работното време на метрото, засиленото наличие на общинска полиция също са залегнали в целите на Деян Николов, претендентът за кмет от „ Възраждане “, за Студентски град.

 

Визията на кандидата за Студентски град е по посока прекъсване на безредното развиване, което ще реализира посредством смяна в Общ устройствен план и Подробен устройствен план.

 

Ако софиянци дадат доверието си на Деян Николов, във всеки жилищен регион на София общината ще заеме позиция да пази публичния интерес  и ще се опълчи на агресивното налагане на  от частния интерес.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР