Деян Дичев – готвачът, сочен за помагач на свирепия Станимир

...
Деян Дичев – готвачът, сочен за помагач на свирепия Станимир
Коментари Харесай

От последните минути: Стана ясно какво го очаква готвача Деян Дичев!

Деян Дичев – готвачът, апетитен за помощник на свирепия Станимир Рагевски, умъртвил брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, ще лежи 4 години и 6 месеца при първичен общ режи. Той ще би трябвало да заплати и санкция от 3 хиляди лева, предава кореспондент на Burgas24.bg .

Както към този момент съобщихме през днешния ден. Второто бе с претекстове, че се чака на днешното съвещание на Районен съд – Бургас да се изнесе конфиденциална информация по досъдебното произвеждане. Това не бе почетено от осъждам Анатоли Бобоков и съвещанието протече пред погледа на публицисти.

" Поднасям своите извинения и съболезнования към околните на жертвите. Не съм желал да нараня някой. Моля съда да бъде благосклонен и да дефинира по-ниска присъда, с цел да мога да работя и да изкупя виновността си и пред моите близки " . Това сподели пред съда Дичев, който на няколко пъти през днешния ден изрази страдание за стореното. Защитата му уточни, че подсъдимият е с чисто правосъдно минало. Той работил и бил прочут със своя професионализъм. Грижил се самичък за развъждането на единствената си щерка. Той изиска оптималната присъда от 2 години отнемане от независимост, която след редукцията да стане 1 година и 4 месеца.

Прокуратурата означи, че дъщерята на Дичев в действителност е на 25 години и изиска присъда от 4 години и 6 месеца, както и санкция от 2 хиляди лева  

Дичев призна обстоятелствата от обвинителния акт пред съда. Пред съдията той сподели, че Станимир Рагенски е споделил няколко дни след убийството, че Теодора е убита. Първо декларирал, че сама се била простреляла, само че по-късно сменил версията и признал, че самият той я умъртвил. Когато се отървавали от натрупа на Юмер пък Дичев не знаел, че в бидоните се намират елементи от натрупа на младия мъж, а единствено че вътре имало " отпадък ". Той не видял наличието на варелите, само че от тях се носила неприятна миризма. Купили още два бидона, с цел да съберат всички негови остатъци. Доста по-късно Рагевски признал какво в действителност е било изхвърлено в околност край Бургас. Относно откритото в него оръжие Дичев уточни, че не знаел, че торбите се съдържал револвер, а пакетът му бил даден от Рагевски. А за открития опиат – не знаел чий е. " Не използвам опиати, даже не пиша цигари " , сподели пред съда Дичев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР