Деветима са допуснатите до участие в конкурса за управление на

...
Деветима са допуснатите до участие в конкурса за управление на
Коментари Харесай

Деветима продължават битката за шеф на Летище Пловдив, трима...

Деветима са позволените до присъединяване в състезанието за ръководство на „ Летище Пловдив “ ЕАД претенденти, от общо 12 подали документи, оповестиха от Министерство на превоза. За представители на страната се конкурират сегашният шеф Красимир Пешев, юристът на аеропорта Михаил Благомиров, някогашните шефове Пламен Спасов и Андрея Андреев и екс финансовият началник на БДЖ Филип Алексиев.

В напреварата за самостоятелни членове не престават четирима, като двама от тях се борят и за най-високия пост. Това са Пламен Спасов и Филип Алексиев. Другите двама в листата са Владимир Зайков – който към този момент е взел участие в ръководството като самостоятелен член, както и  настоящият Тодор Шопов.

Битката за шефския пост ще е огромна, защото позволените претенденти до устната част в състезанието са получили по-висока оценка от избраната в методиката. 

От листата са отпаднали някогашният шеф на сигурността и шеф на летище София Христо Ханджиев, Петко Златев – някогашен търговски шеф на столичния аеропорт, Величка Господинова и Миглена Александрова – и двете с опит на софийското летище. Тримата без Александрова обаче „ играят “ и за членове на Съвета на шефовете на „ Летище София “ ЕАД.

Допуснатите претенденти ще бъдат известени в допълнение за деня и часа на осъществяване на интервютата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР