Деветима петокласници от варненската Математическа гимназия станаха наведнъж членове на

...
Деветима петокласници от варненската Математическа гимназия станаха наведнъж членове на
Коментари Харесай

Варненски петокласници станаха членове на Менса. Единият взриви БТВ: Майка ми ще ме убие

Деветима петокласници от варненската Математическа гимназия станаха едновременно членове на “Менса ”, организацията на хората с висока просветеност. Това стана мотив bTV за излъчи репортаж за децата, за които пробата за просветеност се е оказал по-скоро елементарен. Младите варненски математици споделиха фантазиите си за бъдещето си, като множеството от тях още от тази възраст считат да учат в чужбина и да се осъществят в най-много в специалността програмист.
Зрителите обаче сигурно ще запомнят най-много един от петокласниците. Александър Аспарухов се отличи от останалите, като сподели, че към този момент има занятие, което счита да развие професионално.
“Аз тъй като имам канал в YouTube, считам да стана прочут и от това да натрупам пари ”, съобщи без терзания момчето, очевидно въодушевено от взрива на влогърите и инфлуенсърите у нас и по света. Александър обаче призна, че това занятие не е обичаното на родителите му.
“Майка ми сподели, че в случай че си направя реклама, ще ме убие ”, разкри през смях детето, което очевидно не е издържало на изкушението да изпъкне по най-гледаната телевизия. Репортажът беше излъчен в “Преди обед ”, а водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев откровено се развеселиха от авторекламата на Александър, която може да му донесе проблеми у дома.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР