Девет младежи започват от днес стажа си в Теленор България

...
Девет младежи започват от днес стажа си в Теленор България
Коментари Харесай

Теленор посреща за шести път стажанти по програмата Hub by Telenor

Девет младежи стартират от през днешния ден стажа си в " Теленор България " в границите на стажантската им стратегия Hub by Telenor. Най-новите попълнения в екипа, определени всред над 200 претенденти, през идващите 12 месеца ще имат опцията да придобият опит в основни за телеком бизнеса посоки - търговия, маркетинг, финанси и технологии, с менторската поддръжка на мениджърите на " Теленор " .

" Ние в Теленор имаме вяра, че триумфът на всяка компания се дължи на първо място на хората, които със своя професионализъм способстват за нейните достижения. Талантът би трябвало да бъде подкрепян и през днешния ден ние посрещаме в фамилията на Теленор новото попълнение и последващо потомство специалисти и водачи. Нашата стажантска стратегия продължава даже в тези сложни времена и се веселя, че Теленор е желан шеф за младежите в България ", сподели Галина Чулева , основен шеф " Управление на хора и просвета " на Теленор, при посрещането на стажантите в централата на телекома.

Програмата Hub by Telenor се осъществя за шести път и дава късмет на студенти в последната си година на образование или неотдавна приключили млади експерти, посредством присъединяване си в стратегически планове, да развиват основни бизнес умения и да слагат началото на своята сполучлива професионална реализация. Всеки стажант ще бъде направляван от самостоятелен наставник в тези първи стъпки на новото работно място, според направен самостоятелен проект за развиване, съгласуван с действителни бизнес и стратегически цели. Ментори са одобрени мениджъри в телекома, които в границите на вътрешен конкурс са потвърдили потребността да включат стажант в своя екип.

Стажът е едногодишен, обезщетен и включва ангажимент на цялостен работен ден, като след завършването му участниците ще имат късмет да станат равностойни членове на екипа на компанията в дълготраен проект.

Повече за стажантската стратегия на " Теленор България " можете да откриете на особено основаната страницата на оператора:

За повече информация можете да ни следите в , и на
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР