ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР за Кристиян Николов за убийството на Милен

...
ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР за Кристиян Николов за убийството на Милен
Коментари Харесай

Не, няма как българите да повярваме, че справедливостта у нас някога ще съществува

ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР за Кристиян Николов за убийството на Милен Цветков.
От настояването на прокуратурата за съзнателно ликвидиране, то е преквалифицирано в гибел по несъобразителност.

Хей по този начин, без да искаш се надрусваш до некомпетентност, без да искаш подкарваш мощен джип като гневен и напълно без да искаш убиваш почтен човек. С дрогирания лидер напълно без да желаят са неговото гадже и депутатски наследник, които не желали да скапват кефа на дрогирания си другар. Те са живи и здрави и не – те не носят безусловно никаква отговорност.

Готвачът Андре Токев, карал по джанти, само че не предизвикал щета никому, бе наказан съвсем незабавно на 9 месеца затвор. Това е съвсем една година. А когато с незаконното си държание Кристиян Николов е причина за нечия гибел – 9 години. Непредпазлив бил младият мъж.

След повече от две години разтакаване, домакински арест и куп жалейки какъв брой положително е момчето Кристиян, той ще заплати за гибелта на почтен човек с към действителни 5 години зад решетките. И забележете – не може да ръководи кола за период от 10 години. Тоест единствено година откакто изтече срокът на присъдата, той отново сяда зад кормилото и юрка мощни коли, вози готини гаджета и се радва на живота.

Не, няма по какъв начин българите да повярваме, че справедливостта у нас в миналото ще съществува.

Лияна Панделиева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР