Девет души, от които осем деца, загинаха в пожар, избухнал

...
Девет души, от които осем деца, загинаха в пожар, избухнал
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Осем деца загинаха при пожар

Девет души, от които осем деца, починаха в пожар, избухнал тази нощ в четириетажен жилищен блок в западния турски окръг Бурса, оповестяват турските медии.

Загиналите са осем деца и майката на част от децата, заяви рано през днешния ден валията на Бурса Якуп Джанболат, представен от ТРТ. Той посочи, че починалите са от сирийски генезис. Шест от децата са част от едно семейство, а останалите две са били техни родственици. Те са били на възраст сред една и 11 години.

Бащата не е бил в жилището сега на експлоадирането на пожара. Той е настанен за лекуване, откакто бил обгазен при опит да потуши огъня, прецизираха турските управляващи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пожарът е избухнал на втория етаж на четириетажната постройка, обитаема най-вече със сирийски бежанци, към среднощ, до момента в който децата и майката се спели, добавя телевизия СиЕнЕн-Тюрк. На място са пристигнали пожарникари, полиция и медицински екипи. Спасено е тричленно семейство от третия етаж. Предварителното следствие демонстрира, че пожарът е породен от печка в жилището, сподели Якуп Джанболат, като добави, че се води следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР