Децата със сигурност са се плювали, не казвам, че детето

...
Децата със сигурност са се плювали, не казвам, че детето
Коментари Харесай

Проговори бабата на детето, наплюто от целия клас

Децата сигурно са се плювали, не споделям, че детето не е отговорно, само че що за наставление е това?! Това съобщи Цеца Медарова, баба на третокласника Митко, по който плю целия клас по разпореждане на своята учителка.

За случая родителите на Митко схващат след това след разказите на деца. Те упорстват за опрощение. Бабата обаче твърди, че три дни след случката е имало родителска среща, на която не са чули опрощение, а страдание от госпожа Медарова.

"Ако през днешния ден е модето дете, на следващия ден може да е вашето ", предизвести бабата на пострадалото дете.

Проверяват учителка, предиздвикала възпитаници да заплюят другарче за наказване

След абсурда родителите преместили детето си в друго учебно заведение. Настояват да търсят правата си в съда. От прокуратурата обаче отхвърлиха да образуват инспекция.
Директорката на ОУ "Проф. Иван Батаклиев " сподели, че госпожа Медарова в действителност е съжалила за случилото се, осъзнала е виновността си. Учителката е с предизвестие от уволняване.

Междувременно в нейна отбрана се подвигнаха родителите от 3 Б клас. Пред Нова телевизия те споделиха, че Митко е проблематично дете още от 1-ви клас. В съответният ден Митко е просрочен за час, бил е без образователни принадлежности и в часа по музика е плюел децата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР