Децата са празния лист хартия, на който пишат възрастните, при

...
Децата са празния лист хартия, на който пишат възрастните, при
Коментари Харесай

Куйедън Бейли беше тормозен в училище заради ръста си, трогна целия свят и спечели място в Холивуд

Децата са празния лист хартия, на който пишат възрастните, освен това с мастило. Способни са да копират най-лошото от близките и бързо да го приложат върху най-слабите. Впрочем това не е изненада и не е нищо ново. Отношението на деца към деца в България, изключително в случай че са разнообразни, може да накара даже Стивън Кинг да измисли нова книга, с която да засенчи всички останали до този миг.

Детската експанзия остава проблем за родителите, които в множеството случаи даже не могат да си показват по какъв начин тъкмо наподобява техния правоприемник в класната стая, както и на детските площадки. Понякога се случват и дребни чудеса. Преди повече от година Куейдън Бейлис е сниман и пуснат в Instagram от майка си. Момчето наподобява извънредно смутено и просто желае въже, с цел да се обеси. Най-вероятно никой не желае да чуе това от личното си дете. Призивът от майката е за по-голяма приемливост и схващане, за малко повече образование и по-добро отношение.

Детето е на 9 години, когато неговото клипче се появява в интернет. Страдайки от ахондроплазия, той е част от дребните хора – думата „ джудже “ е извънредно обидна за тях. Въпросното заболяване се демонстрира върху един протеин в човешкото тяло, работи погрешно и по този метод не разрешава на костите да се развиват. Както се досещате, Куейдън несъмнено не е живял щастливо в учебно заведение. Във въпросния ден от видеото, младежът за следващ път е бил унизен. След позвъняване до шефа, майката взема решение да запише един апел и да помоли всички да помислят дали е редно да се случва това, изключително в образователно заведение.

В кратките 5 минути ще открием, че Куейдън просто не вижда смисъл да продължава напред. В един миг ще огледа даже майка си и ще ѝ съобщи, че тя го счита за най-глупавия в класа, което също може да тормози мнозина. Въпреки това, един път щом духът от бутилката се озове в интернет, обстановката излиза отвън надзор. Куейдън стартира да натрупа другари, а около него се появяват и редица кино звезди, които желаят да припомнят, че тормозът не е вярното решение, изключително този над по-слабите.

Хю Джакмън се обръща в туитър с видео известие, в което дава обещание, че момчето има другар. Примерът се последва от доста други хора, както звезди, по този начин и от всеки човек, който носи сърце. Един от комиците в Съединени американски щати с сходно заболяване, взема решение да направи акция, с която да изпрати Куейдън и фамилията му в Дисниленд. Таргетът е за сумата от 10 хиляди $, само че действително насъбраната стойност става към 700 хиляди $. И тъкмо тогава светът се обръща в другата посока.

Според мнозина, Куейдън е на 18 години е артист, който изиграва прелестно ролята си пред камера, с цел да завоюва вниманието, както и парите на донорите. Вниманието и добрината бързо се трансформира в завист, а това води до идната рационална стъпка, откриването на положителни юристи, които бързо да извърнат внимание на цялата акция. Куейдън обаче няма проблем с това, по този начин или другояче множеството пари отиват за щедрост. Той обича баскетбол, а както се досещате, тениските не са чак толкоз скъпи.

Но историята продължава напред. Откриват се и задоволително психолози, които да оказват помощ и да посочат по какъв начин младежът да се оправя с подигравките и какво тъкмо да дава отговор, когато попадне в такава обстановка. Една от огромните фантазии е, че желае да бъде милионер, с цел да може да купи къща и кола на майка си, както и да помогне на бедните. В последното е много допустимо, изключително откакто сега има дребни участия в идващия филм от поредицата „ Mad Max “.

Джордж Милър е избрал 11-годишния юноша за кино лентата „ Фюриоза “, който би трябвало да се появи скоро. Има много добра инфлуенсърска кариера в Instagram, където има повече от 288 хиляди последователя, а приходите от спонсорски пост са от близо 2600 $.

Следващото присъединяване ще бъде във кино лентата „ Три хиляди години в блян “. Освен това ще открием, че през днешния ден се среща с редица известни хора, а по отношение на въпроса: за какво това видео е в интернет, майката дава отговор:

„ Знам, че това е нещо доста персонално, само че в този миг към този момент не знаех какво тъкмо да върша. “

Куейдън е амулет на тима „ Indegenous All Stars “ по ръгби и изнася топката за един от най-важните мачове. Според Google, през 2020 година той е едно от най-популярните деца в Австралия, въпреки и да се бори за малко по-сериозен мащаб. А що се отнася до кино лентата, той беше прожектиран в Кан и завоюва 6-минутни овации от феновете. Куейдън демонстрира, че животът в действителност може да бъде малко по-добър, само че дано не забравяме, че в доста връзки е редно просто да третираме всички по един и същи метод.

Това би решило редица проблеми. 11-годишният австралиец няма да е последният, който ще има такива проблеми в учебно заведение, само че пък е един от първите, които желаят законови промени и малко по-сериозно схващане по отношение на разликите в човешката физиология. И прочее, дано не забравяме, че до момента в който злобарите го смятаха за 18-годишен артист, квалифициран от майка си, в този момент най-малко могат да бъдат прави, той в действителност е артист, само че на 11 години.

Ръстът не е от голяма важност, по-важното е родителите да се опитат да възпитат децата си по този начин, че да виждат размера на душата, той е някак си по-ценен.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР