Децата чуха ридания от страх в атракцията, вдъхновена от Уили

...
Децата чуха ридания от страх в атракцията, вдъхновена от Уили
Коментари Харесай

Уили Уонка и големите британски бъркотии

„ Децата чуха ридания от боязън в атракцията, въодушевена от Уили Уонка “ може да е било мечтано заглавие за Роалд Дал, мрачния и остроумен създател на Чарли и шоколадовата фабрика. Не е по този начин за родителите в Глазгоу, които отделиха £35 за привилегията.

„ Willy's Chocolate Experience “, ръководен от злокобно звучащата Къща на илюминатите, а не от Warner Bros, която има франчайза на Уили Уонка, даде обещание „ магическо царство “, омагьосана градина и изложба с лимонада в своите генерирани от AI изображения. Вместо това родителите откриха части от кафяв килим, представляващи шоколадова река, желирани бонбони и четвърт чаша лимонада от супермаркета. Един го разказва като „ лаборатория за метамфетамин Oompa Loompa “. „ Платих за Уили Уонка и взех Били Бонкърс “, сподели различен. Въпреки че допускам, че това по-скоро го продава.

В поредност от видеоклипове в TikTok Пол Конъл, комедиант и артист, сподели, че първият червен байрак за него е бил, когато е определен за ролята на Уили Уонка. „ Излъчвам огромна ене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР