Деца засадиха три вида декоративни дръвчета в парка и детските

...
Деца засадиха три вида декоративни дръвчета в парка и детските
Коментари Харесай

Деца садят дръвчета в подкрепа на Часът на Земята

Деца засадиха три типа декоративни дръвчета в парка и детските площадки пред пощата на град Аксаково в поддръжка към самодейността на WWF " Часът на Земята ".

Тази вечер те изгасят осветлението за час.



Екологичната акция се организира с поддръжката на Община Аксаково.



" Часът на Земята " е най-голямата природозащитна самодейност в света. Провежда се постоянно в последната събота на март от 20:30 до 21:30 ч. Тази година е през днешния ден, 30 март.



" Часът на Земята " обичайно подчертава върху връзката с природата, която прави живота ни вероятен. По-данни на отчета „ Жива планета “ тя ни обезпечава услуги на стойност 125 трилиона $ годишно, които сме привикнали да одобряваме за даденост. Сред тях са жизненоважният достъп до въздух, прясна вода, храна, сила и медикаменти, а не на последно място природата ни дава и среда за отмора и приятни разходки.



По време на " Часа на Земята " милиони хора от целия свят алегорично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови здания притъмняват фасадите си. Така всички дружно насочваме апел за по-устойчиво бъдеще, демонстрирайки какво въздействие могат да имат дребните действия върху огромната планета.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР