Деца в американския щат Мисури продават билети за томбола с

...
Деца в американския щат Мисури продават билети за томбола с
Коментари Харесай

Деца в Мисури продават билети за томбола с награда автомат АR-15

Деца в американския щат Мисури продават билети за лотария с премия автомат AR-15, предава в. „ Индипендънт ”, cцитиран от Нова телевизия. Подрастващите ще употребяват облагите, с цел да поддържат локалния баскетболен тим.

Леви Патерсън, който е треньор на 7- до 9-годишните деца, съобщи пред медиите, че акцията е била планувана, преди юноша да простреля 14 възпитаници и трима възрастни във Флорида на 14 февруари.

Той изрази съчувствието си към жертвите от Флорида, само че акцентира, че томболи с оръжия се организират от много години в Мисури. Неотдавна щатът Мисури прокара закон, съгласно който не се изисква позволение за прикрито оръжие.

Противници на правото на самоотбрана и носенето на оръжия разкритикуваха Facebook пост на учениците, на който се вижда гербът на учебното заведение със фотография на оръжие до него.

Наградата автомат е препоръчана от един от бащите на учениците, който е притежател на оръжеен магазин.

Въпреки рецензиите даренията и закупуването на билети за томболата са надминали упованията на уредниците. Американски жители от цялостен Мисури и даже Колорадо са подкрепили самодейността.

СНИМКА: Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР