Деца със специални образователни потребности и техни съученици в област

...
Деца със специални образователни потребности и техни съученици в област
Коментари Харесай

В Разградско деца със специални образователни потребности се състезаваха в спортен турнир

Деца със специфични просветителни потребности и техни съученици в област Разград се състезаваха в шампионати по футбол и национална топка. Спортните прояви бяха част от самодейността „ Да играем дружно “ в границите на Европейската футболна седмица, заяви шефът на Регионалния център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение Милена Стоянова.

Тя уточни, че Регионалният център, който оказва спомагателна поддръжка на деца и възпитаници в 22 детски градини и 27 учебни заведения в 26 обитаеми места в региона, за поредна година става част от спортните игри на Спешъл Олимпикс.

В оспорваните спортни съревнования със смесени тимове участваха деца от учебни заведения в общините Разград, Исперих, Завет и Лозница. Прекрасни страсти, въодушевление и състезателен дух бяха завладели всички участници.

Учениците със специфични просветителни потребности и техните съученици споделиха своята голяма наслада от претърпените моменти, изпълнени с доста усмивки и страсти, сподели Стоянова.

Тя добави, че управлението на Регионалния център и педагозите са щастливи, че са съумели да накарат децата със и без специфични просветителни потребности да се почувстват значими и да усетят атмосферата на спортната конкуренция. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР