Деца от България ще разговарят с астронавти на международната космическа

...
Деца от България ще разговарят с астронавти на международната космическа
Коментари Харесай

„Малка книга за голямата история“ ни запознава с развитието на човечеството

Деца от България ще беседват с астронавти на интернационалната галактическа станция..

В „ Малка книга за огромната история “ можете да откриете основни обстоятелства и хрумвания от историята, астрономията, физиката и биологията. Автори са Иън Крофтън и Джереми Блек.

Тази книга не се занимава с историята в научен, теоретичен смисъл . Не инцидентно се сподели " Малката книга за огромната история. Това е в действителност дребна елементарно смилаема книга в размер на няколко стотин страници, която се стопира върху някои стадии от развиването освен на човечеството, само че и на земята като цяло и ги преглежда през нашата призма, сподели за БНР Христо Димитров, преводач на книгата.

По думите му това е книга за всеки, който се вълнува от развиването на планетата, на човечеството и не толкоз в чисто последователен проект.

" Това е книга за всеки, който се вълнува от нашето място и по какъв начин сме стигнали дотук . В този ред на мисли това е книга, която би заела безусловно всеки - от историци до футуролози, тъй като в целия този проект на излагане на нашата история освен като човечество, само че и като планета ние стигаме до етапа, в която неизбежно гледаме напред “.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР