Детройт официално се раздели с шесткратния участник в Мача на

...
Детройт официално се раздели с шесткратния участник в Мача на
Коментари Харесай

След Голямото трио: Бруклин се насочва и към Блейк Грифин

Детройт публично се раздели с шесткратния участник в Мача на звездите Блейк Грифин. Това стана факт след реализиране на съгласие сред двете страни, което докара до откупуването на " дебелия " контракт на 31-годишното тежко крило. Бившият състезател на Лос Анджелис Клипърс се трансформира в свободен сътрудник и ще може да продължи кариерата си в различен тим, а интерес към него изобщо не липсва.

Nets are front-runners to sign Blake Griffin, per,
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Според ESPN измежду главните любимци за привличането на Грифин са отборите на Бруклин Нетс, Голдън Стейт Уориърс, Маями Хийт и Портланд Трейл Блейзърс. Авторитетният кореспондент на " The Athletic " Шамс Чарания пък твърди, че " мрежите " са водачи в конкуренцията за подписа на ветерана, защото точно там Грифин ще има максимален късмет да завоюва купа. В състава на Нетс Грифин би се събрал с някогашния си съотборник в титулярната петица на ЛА Клипърс ДиАндре Джордан, както и с трите звезди на отбора - Кевин Дюрант, Джеймс Хардън и Кайри Ървинг.

The Brooklyn Nets are believed to be leaders to sign six-time All-Star Blake Griffin, sources tell me and. Rival teams with interest are expecting Griffin to choose Nets as a title favorite for chance to win a championship.
— Shams Charania (@ShamsCharania)
Настоящият сезон е най-слабият в кариерата на избор №1 в Драфта през 2009-а. Грифин записва приблизително по едвам 12.3 точки, 5.2 битки и 3.9 асистенции, като максимален фактор за разочароващото му показване, несъмнено, са травмите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР