Детоксикацията на организма представлява изчистване на токсичните вещества, които са

...
Детоксикацията на организма представлява изчистване на токсичните вещества, които са
Коментари Харесай

Чай от еньовче пречиства органите

Детоксикацията на организма съставлява изчистване на токсичните субстанции, които са насъбрани в организма. По този метод ще се подобрят и главните функционалности на организма.

Основни признаци на струпване на отрови в тялото са честото боледуване от настинки, отмалялост, неналичието на централизация, стомашни проблеми, хормонален дисбаланс, чупливи нокти, кожни проблеми и други

Можете да пречистите черния дроб благодарение на чай от репей – коренът от билката се употребява при съществуване на паразити, хронична отмалялост, бактериални инфекции и други Според няколко научни проучвания, за филтриране на организма може да се употребява и подправката кориандър.

Полезни за филтриране на организма са още подправките джинджифил, кардамон, куркума, канела. Препоръчва се потреблението на храни, които са богати на витамин С и селен и по опция чисти от хормони и пестициди.

Използват се и билки, като глухарче, магарешки трън, еньовче и други

Еньовчето е билка, която има мощен пречистващ резултат. Редовната консумация на чай от билката ще пречисти черния дроб и бъбреците, панкреатичната жлеза, далака.

 Чай

Според билкари еньовчето, в композиция с жълта мъртва коприва и горски енчец (от всички билки в равни количества), може да помогне при бъбречни болести. Препоръчва се при по-сериозно положение отварата да се употребява по четири пъти дневно.

Билката има страховит резултат и върху положението на кожата, задоволително е да приготвяте запарка и да измивате лицето си с нея. Гаргари с топъл чай от растението пък могат да решат проблемите ви с щитовидната жлеза.

Необходимо е единствено да попарите билката и да изчакате сместа да поизстине до толкоз, че да можете да понесете топлината. Хубаво е тази процедура да се прави по няколко пъти дневно.

Гаргарата с тази билка в действителност има и още един резултат – ще ви помогне при разбиране на гласните връзки. Подобно положение се получава след вирусно заболяване. Запарката от еньовче се прави с 1 ч.л. от билката, която се залива с 250 мл гореща вода. След 5 минути прецеждате сместа и изпивате.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР