Детето на убитата от съпруга си Евгения Владимирова търси от

...
Детето на убитата от съпруга си Евгения Владимирова търси от
Коментари Харесай

Помните ли убитата и натикана в куфар Евгения?! Детето ѝ с удар по Орлин, отмъщава за майка си

Детето на убитата от брачна половинка си Евгения Владимирова търси от татко си 91 000 лв., които Орлин превел на майка си след убийството на жена си.
През февруари тази година с Павлов иск от името на момченцето настойниците му желаят от съда да разгласи за недействително въпросното прекачване, оповестиха от Софийския градски съд (СГС), представени от „ Телеграф “.
Още повече че против подсъдимия Орлин и татко му Пламен са заведени и искове за кръвнина от детето в качеството му на цивилен просител по делото за убийството.
Врътка
Въпросните 91 000 лева били капаро за покупка на апартамент и били преведени с прелиминарен контракт на строител.
След убийството и последвалия арест на Орлин обаче той скапва договорката, дава паролите за електронно банкиране на майка си Боряна, която трансферира средствата в сметка на свое име.
По време на едно от съвещанията на Софийски градски съд по процеса за убийството майката на Орлин призна това и изясни, че с тези пари плащала на юристите по делото и поемала други разноски.
Близките на жертвата пък настояват, че средствата са и на Евгения. Междувременно в Софийски градски съд тече и дело за прехрана, на която Орлин е наказан, само че не заплаща на детето си.
През предходната година Софийският областен съд постанови подсъдимият да заплаща 450 лева месечна прехрана на момченцето. Той обаче апелира решението.
Присъди
Тялото на Евгения бе намерено натъпкано в куфар и захвърлено край Перник в края на 2021 година Освен Орлин обвиняем за зверството е неговият татко – Пламен Владимиров.
Според обвиняването Евгения е била удушена, а след това тялото й било натикано в куфар. След убийството Орлин разгласи жена си за изчезнала. През есента на предходната година Софийски градски съд осъди двамата подсъдими на пожизнен затвор.
Присъдата обаче не е дефинитивна. Предстои процесът да продължи пред Софийския апелативен съд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР