Детето чудо Крисия ще продължава да пее, въпреки че изключително

...
Детето чудо Крисия ще продължава да пее, въпреки че изключително
Коментари Харесай

Крисия изхранва семейството си след смъртта на баща си 



Детето знамение Крисия ще продължава да пее, макар че извънредно тежко приема загубата на без време тръгналия си от този свят собствен татко – Марин Тодоров. Таткото на изпълнителката на „ Детска планета “ умря ненадейно след солиден инфаркт в края на април. Той беше едвам на 53 години. Преди това родителят не се оплаквал от сърдечни проблеми.

Според информация в медиите предприемачът от Разград Марин Тодоров е бил покосен от инфаркт след няколкочасова препирня с ЧСИ към запори.


Последните 2 години не били лесни за семейството, както и за множеството българи. Участията на Крисия не били доста, а мениджърите водели жестоки пазарлъци да подбият цената. Тийнейджърката била канена най-вече за изяви по детски празненства. Участието на изпълнителката в рейтинговото тв шоу „ Като две капки вода “ донесло добър хонорар за девойката и тя считала да оказва помощ на майка си и двете си сестри финансово отсега нататък.

Семейството има 3 девойки – 21-годишната Тифани е студентка в Нов български университет, междинната Крисия е към този момент на 17 години и учи в София. Тя получи голяма известност през 2014 година с песента „ Детска планета “ дружно с близнаците Хасан и Ибрахим, които ѝ акомпанираха на пиано на детската „ Евровизия “, където страната ни завоюва влиятелното 2-ро място. Най-малката щерка е кръстена на татко си – Марина, и е едвам на 9 годинки.


Когато изгря звездата на Крисия, се заприказва, че фамилията на момиченцето е заможно, че то е израсло надали не в саксия. Майката Ангелина, която по специалност била балерина, пък научила дъщеря си на жанр от дете. Крисия постоянно се обличала съвременно, държала сама да избира тоалетите си. Оказва се обаче, че слуховете за благосъстоянието на Тодорови са мощно пресилени. Заради Ковид рестриктивните мерки и рестрикциите бащата свил фрапантно бизнеса си. Наложило се да затвори хотелския комплекс „ Тифани “, който се намира на 12 километра от Разград. Отдавна никой не го бил виждал и да кара неповторимото си „ Бентли “, което е допустимо да е продал поради задължения. Фамилията търпяла немалки финансови загуби. Талантливата Крисия постоянно запълвала дупки във фамилния бюджет и присъединяване ѝ по мероприятия било извънредно значимо за всички.

Ретро бг



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР