Детективите, които търсят хората, стоящи зад атаката с Новичок, са

...
Детективите, които търсят хората, стоящи зад атаката с Новичок, са
Коментари Харесай

КАРТА разкрива как са духнали нападателите на Скрипал! Разследването има ключова снимка на заподозрян!

Детективите, които търсят хората, стоящи зад офанзивата с Новичок, са разпитвали „ основен очевидец за фотография на евентуалния обвинен “. Те го разпитвали и за придвижването на мистериозна жена, написа " Дейли мейл ".

Тези новини идват откакто полицията употребява технологията за различаване на лица, с цел да разпознава на записи от видеокамери двамата души, изпратени да отровят Сергей и Юлия Скрипал. Детективите са сигурни, че причинителите са избягали в Русия.
Екип от до четирима шпиони, в това число жена, се твърди, че е изпратен да убие двойния сътрудник и щерка му в Солсбъри на 4 март.
Приятели на 44-годишната британка Доун Стърджис,, умряла на 8 юли след контакт с такова рисково вещество, са били разпитана от детективи за това къде тя е разкрила бутилката, съдържаща отровата.

Полицията е изготвила карта, която демонстрира по какъв начин виновниците са избягали от Англия. След като са отровили Скрипал, са изхвърлили Новичока в парк в Салстсбъри, преди да избягат към " Хийтроу ", с цел да се качат на търговски полет към Русия. Униформени не престават да търсят бутилката в парка Qeen Elizabeth Garden, защото считат, че починалият Чарли Роули, който също издъхна след контакт с такова вещество, е разкрил първи отровата.

Свидетелят споделя, че му е била показана фотография на човек. " Не можах да го разпозная изобщо. Не си припомням в миналото да съм го виждал с Доун или приятелите й. Разследващите загатнаха и жена, за която желали да поговорим, само че не ми демонстрираха нейна фотография “, прибавя той.

След три седмици търсене проверяващите са разкрили забавен предмет до младо дърво в парка – той съставлява пластмасова саксия. Униформените са го затворили в специфична торбичка за доказателства. Разследването продължава.

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР