Дете пострада в такси, след като майка му потърсила сметка

...
Дете пострада в такси, след като майка му потърсила сметка
Коментари Харесай

След набити спирачки: Дете изхвърча от ръцете на майка си и пострада жестоко в такси

 Дете пострада в такси, откакто майка му потърсила сметка на водача поради продължен съгласно нея маршрут. Жената твърди, че сърдит от желанието ѝ да пресечен курса, служителят на таксиметровата компания спрял внезапно, а детето изхвърчало от ръцете и разцепило бузата си.

" Колата пристигна на адрес в точния час и нямаше проблеми. След като лидерът вкара адреса, на който отивахме, реших, че минаваме по много заобиколен маршрут и не разбрах за какво той е избрал тъкмо него. Зададох въпрос безшумно и умерено към водача за какво се движим по него. Той не реагира, взех решение, че не ме е чул. Попитах го още веднъж - той отново не реагира. Попитах го още няколко пъти, само че отговор в действителност нямаше. След това взех решение, че ще го помоля да отбие. Като родител се тормозих, тъй като не разбрах на какво се дължи държанието му ", описа майката на детето Василена Милева.  

Жената взема решение да се свърже с диспечера на компанията, от която е изпратено таксито. " Аз се обадих и бях препратена към различен телефонен номер, тъй като ми споделиха, че не могат да ми оказват помощ. Докато обяснявах проблема си, се случи случая. Шофьорът ускори и директно преди пешеходна зона натисна внезапно спирачка, без да има пресичащи - имаше в профил, само че никой не беше стъпил. Тази фрапантна реакция беше по някакъв метод нарочна, съгласно мен. Аз се отблъснах от седалката, детето падна и се заби в предната част сред двете седалки ", сподели още родителят.

Детето е било прегледано в " Пирогов ". Медиците са били обезпокоени, тъй като региона на пострадване е рискова, в случай че е имало строшаване е можело да се стигне до съществени трайни последици. " Не е счупено, Слава Богу. От удара се е сцепила кожата, тъй като е бил доста мощен. След това се получи посиняване и отток ", изясни Милева.

Екипът на Нова се свърза с таксиметровата компания. От там обясниха: " Много е неприятна случката, по тази причина че в действителност пострадало е малко дете. Първоначално е зародил спор за маршрута, по който се движат. На левия завой, когато би трябвало да даде преимущество на пешеходците - на пешеходна пътека, той стопира, само че за жалост, детето полита напред и пада. В никакъв случай не е спрял преднамерено. Този водач работи при нас от 4 години на франчайз контракт. Не сме имали други недоволства от него. Някак виновността е сложна - колкото на майката, толкоз и на водача. Разговор с него е извършен. Отправено му е последно предизвестие. Първо и последно, тъй като казусът е сериозен ", разяснява шефът на компанията Димитър Христов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР