Дете на видима възраст около 5 години е заснето да

...
Дете на видима възраст около 5 години е заснето да
Коментари Харесай

Шофьор дипломат изправи косите на колегите си на пътя

Дете на забележима възраст към 5 години е снимано да кара дипломатически автомобил в София, излиза наяве от репортаж на бТВ.

На видеоклип, публикуван в обществените мрежи, се вижда по какъв начин джип със специфичния номер минава на червен светофар на три оживени кръстовища в столицата.
-->
Авторът на видеото подава сигнал на тел. 112, че дете ръководи колата в скута на водача.

От полицията прецизираха, че по случая е направена кореспонденция.

Лицето с дипломатически статут е обяснило пред управляващите, че се е почувствало застрашено и по тази причина е подхванал тези маневри.

Авторът на клипа изясни, че е имало предпоставки за рискови обстановки.

" На " Симеоновско шосе " имаше запушване. Слязох, изтичах пред колата и застанах да спре да бяга, до момента в който дойдат органите на реда. Тръгна да минава през мен и тогава се изместих ", описа очевидецът.

През това време на мястото пристигнали полицейски коли, само че не за рисковото шофиране от дипломатическата кола, а поради подаден сигнал против него.

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики уточни, че става въпрос за посланик с дипломатически автомобил. По нейни думи е доста мъчно този човек може да бъде санкциониран.

" Рано или късно тези хора си намират майстора. Този човек жестоко е нарушил всички правила на страната. Най-малкото би трябвало да се извини или неговата страна да го отзове ", безапелационна бе тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР