Дете на 9 години и 39-годишният му баща пострадаха при

...
Дете на 9 години и 39-годишният му баща пострадаха при
Коментари Харесай

Баща и 9-годишният му син пострадаха при пожар, тръгнал от коледна украса

Дете на 9 години и 39-годишният му татко пострадаха при пожар, възпламенен от неизправна коледна декорация, оповестяват от полицията в Сливен. Двамата са откарани в болничното заведение без заплаха за живота. Огънят в зародил към 22.45 часа.

Инцидентът е станал в жилището на потърпевшите, къща в сливенския квартал " Клуцохор, " заяви шефът на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " комисар Владимир Демирев.

" Възникнало е късо съединяване в електрическата декорация. До идване на екипите на Пожарна сигурност и отбрана на популацията Сливен, бащата е съумял да изведе детето от горящото помещение, като то е вдишало газове за малко и е взето от сътрудниците от Центъра за незабавна здравна помощ ", добави Демирев.

По-късно и бащата е признат в болничното заведение, с обгазяване. Комисар Демирев прикани хората да не оставят без контрол включената в електрическата мрежа коледна декорация в домовете си.

" Трябва наложително на 220 волта, които са, да се изключват, когато се излиза от помещението ", сподели той.

При потушаването на пожара в квартал " Клуцохор " са взели участие два екипа на пожарната. Унищожени са домашно имущество, бяла и черна техника, мебели и дограма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР