Дете, което се е намирало на пл. Гривица на метри

...
Дете, което се е намирало на пл. Гривица на метри
Коментари Харесай

Зловещо ВИДЕО е запечатало кървавото меле в Шумен между Монаха Велико и жертвата му Митко

Дете, което се е намирало на пл. " Гривица " на метри от мелето сред Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който демонстрира и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов. Драстичните фрагменти, които се размиват към края, където Митко към този момент се е свлякъл на земята, са качени във фейсбук.

Операторът с телефона е стоял на към 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, само че се вижда, че Митко Боянов към този момент се държи за сърцето, само че е прав. Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време непряк очевидец се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, повторно протяга ръка към кръста си и с нож още веднъж се ускорява към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла, написа " Монитор ".



В този миг се чуват детски гласове, които хлипат, едното дете: " Бързо на 112! Той ще почине ".



Митко се свлича до контейнера до близката градинка, тук видеото към този момент е замъглено. Мъжки глас споделя: " Голям напън, огромна работа! " " Е какво стана, бе? " пита едното дете, а друго дава отговор: " Тоз го убиха май! ". Мъж се вайка: " Оле, легна ", а дете прибавя: " Ужас ".
Кадрите незабавно станаха мотив за полемики в обществената мрежа. Според част от потребителите записът демонстрира, че Монаха е работил при самозащита, само че в действителност най-малко в този запис липсва предисторията.

Монаха е арестуван за 72 часа с прокурорско разпореждане и се чака във вторник да бъде поискана непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР