Десният халф-бек на Локомотив (София) - Галин Минков е готов

...
Десният халф-бек на Локомотив (София) - Галин Минков е готов
Коментари Харесай

Играч на проби впечатлил Стойчо Стоев

Десният халф-бек на Локомотив (София) - Галин Минков е подготвен за игра. Той получи травма в последния турнирен дуел - загубата с 0:1 от Арда в Кърджали, и бе сменен наложително. В 43-ата минута на терена се появи последното ново попълнение - французинът Стефан Ламбез. Той обаче е изостанал с подготовката и дълго време не бе играл преди този момент. Добрата вест за Стойчо Стоев е, че Минков е подготвен и ще стартира измежду 11-те, а Ламбез отново ще е алтернатива от пейката.

Твърдо навън остава левият халф-бек Ивайло Найденов, който ще пропусне мачовете до края на месеца. Очаква се да е на линия след паузата.

Португалският атакуващ полузащитник Фелипе Райън пък е покрай контракт с Локомотив София. Той пристигна на проби, като към този момент впечатлява с изявите си по време на тренировките. Очаква се в най-скоро време да бъдат задвижени документите му за автограф и картотекиране.

26-годишният Райън е свободен сътрудник и за последно е играл във Варзим (Португалия). Има интервал и в Кипър, написа " Тема Спорт ".
 Стойчо Стоев: Няма предложения за наши играчи, желаеме да победим Хебър
Стойчо Стоев: Няма предложения за наши играчи, желаеме да победим Хебър

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР