Десните политически сили в Перник подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра

...
Десните политически сили в Перник подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра
Коментари Харесай

Десните в Перник подкрепиха Вяра Церовска

Десните политически сили в Перник поддържаха кандидатурата на доктор Вяра Церовска за кмет на община Перник. Лидерите на демократично мислещите партии направиха обръщения към своите гласоподаватели да гласоподават за това развиването на Перник да продължи, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.
„ Благодаря на моите съграждани, които в изборния ден отидоха до урните и направиха своя избор. Благодаря на всички перничани, които ни гласоподаваха доверие. Благодаря на всички, които работят и мислят за нашия град, на хората, които основават работни места и градят бъдещето на Перник. На хората, които повярваха, че поставихме основите за едно по-добро бъдеще и смяната стартира с нас “. Това съобщи доктор Вяра Церовска. Тя беше безапелационна, че ще продължи да работи за подобряването на връзките с създаване на второ кръгово кръстовище в кв. „ Иван Пашов “ и пътен възел „ Марина Бара “, за реализирането на водния цикъл, за развиването на индустриалната зона, която ще отвори доста нови работни места, за възстановяване на материалната база в учебните заведения и детските градини, за развиването на спорта.
„ Резултатът, който получихме - над 15 000 гласа - е по-добър от резултата ни преди 4 години. Това ни подрежда като първа политическа мощ в община Перник. Ясни са резултатите за Общинския съвет. С поддръжката на десните политически сили ще продължим започнатите каузи “, сподели още претендентът на политическа партия ГЕРБ.
Председателят на ВМРО-Перник Димитър Колев, чиято партия е съдружен сътрудник и на национално равнище, съобщи безапелационна поддръжка от структурите за втория тур.
Лидерът на Политическа партия „ Обединени земеделци “ Георги Захариев уточни, че политическата мощ също гласоподава своето доверие за втори мандат на Вяра Церовска.
„ Нека не връщаме града обратно в своето развиване “, прикани и водачът на най-старата дясна партия Съюз на демократичните сили – Юлиан Ситарски.
„ Нашите структури поддържат Вяра Церовска за кмет на община Перник “, означи регионалният координатор на НФСБ – Перник Васил Павлов.
Председателят на месната организация на Движение „ България на жителите “ Людмил Веселинов, беше безапелационен, че Перник има бъдеще само с Вяра Церовска.
Специално послание на безкомпромисната десница направи и водачът на МК Политическа партия ЕНП/Никола Петков, Политическа партия Български земеделски народен съюз, Политическа партия БДФ/ Мария Маринова.
„ Подкрепяме доктор Церовска, тъй като знаем, че тя може да взима положителни решения, да ги отстоява, да носи отговорност, да ги осъществя. Всички знаем, че вземането на вярно решение както в медицината, по този начин и в живота, може да коства човешки живот “, сподели тя и моли всички демократично мислещи, честни, доброжелателни хора, в неделя да поддържат претендентът на политическа партия ГЕРБ.
„ Вяра Церовска е убеден и заслужен човек, който с престиж и работа води Перник към прогрес! В изборния ден в неделя би трябвало да покажем, че избираме почтени персони, които са потвърдили, че могат да работят. Личности, които имат извървян сполучлив трудов път, увенчан с резултати. С обещания сме живели години наред и знаем всички до какво ни доведоха. Днес, когато България и Перник вървят със смели стъпки към развиване и обновяване, дано не се поддаваме на празни думи и обещания “, обърна се към своите съграждани общинският началник и водач на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР