Десита ни е едно от любимите явления на родната музикална

...
Десита ни е едно от любимите явления на родната музикална
Коментари Харесай

Десита, каквато не я познаваме! Певицата за любовта в живота си, книгите и най-скъпото нещо на света

Десита ни е едно от обичаните феномени на родната музикална сцена. Певицата е освен супер надарена, само че харесваме и това, че към нея няма кавги, няма драма, не разгласява свои разсъблечени фотоси, с цел да натрупа лайкове в обществените мрежи. 

А от през днешния ден харесваме Десита даже повече, защото се оказа, че тя обожава да чете, като обичани са ѝ книгите, отдадени на логиката на психиката. Именно това стана ясно от нейни отговори на въпроси, които ѝ зададоха почитателите ѝ онлайн.

Виж още: Специални думи за специфична жена: Ники Михайлов към Николета за ЧРД! Тя - на първокласна ваканция 

" Обичам да чета логика на психиката. Това ме влече най-много ", признава тя. Десита показва и лбимите си книги - " Изворът на женксата мощ ", " Подсъзнанието може всичко ", " Емоционалната просветеност " и " Влиянието ". 

Самата Десита приключи гимназия през 2020 година и поради професионалните си задължения не е записала към този момент висше обучение. Въпреки това явно тя има своята обичана област и няма да се изненадаме, в случай че след години се похвали, че е студентка по логика на психиката. 

На Десита ѝ бе заложен и един много метафизичен въпрос - кое е най-скъпото нещо на света. " Любовта и времето съгласно мен ", простичко написа тя. А има ли обич в живота на Десита? Разбира се! Това е музиката. 

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и забавление до зори: Мани и Кремена от " Игри на волята " не се спират 

Иначе Десита даде обещание нова ария напълно скоро. Освен това показа, че е гледала и по този начин настоящия сериал Squid Game и е останала очарована от него. 

Изображение: https://www.instagram.com/dessitax/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР