Десислава Василева е част от екипа на сдружение БОР“ /Бъдеще

...
Десислава Василева е част от екипа на сдружение БОР“ /Бъдеще
Коментари Харесай

Десислава Василева, БОР – кандидат за кмет на Белащица: Ще работя без заплата, докато не решим проблемите на общината

Десислава Василева е част от екипа на съдружие „ БОР “ /Бъдеще за Община Родопи/. Тя е и претендентът на сдружението за кмет на село Белащица. Родена е в Пловдив, само че корените са й в Белащица и е правоприемник на един от най-големите родове в селото.

" Едни от най-хубавите ми години съм прекарала точно тук, години които са ме построили като характер  и на които дължа доста. Затова съм длъжна да се боря нашето село да е място което да кара от ден на ден младежи да основават своите домове тук, а нашите родители да живеят старините си спокойно  в среда която им дава сигурност и уют. Майка съм на трима прелестни сина, които са гордостта и смисъла на живота ми. Завършила съм фирмена администрация и съм работила  най-вече в тази сфера, а от няколко години фамилно развиваме личен бизнес " споделя Десислава Василева. 

Ето и нейните цели за развиване на Белащица:

Живеейки  в село Белащица  и контактувайки с популацията, всекидневно ставам очевидец на проблемите на това обитаемо място. Проблеми с неприятната инфраструктура, канализация, сметосъбиране, противозаконните сметища, проблеми с междуселищния превоз, проблеми със съществуващите бази на учебни заведения и детски градини, запуснати  паркове и лошо улично осветяване.

Аз и моите сътрудници от съдружие “БОР “, имаме направена стратегия, с която да се оправим с тези проблеми и гласувайки ни доверие  на локалните избори на 29 октомври с бюлетина №36,  вие ще ни дадете опцията да работим за бъдещето на село Белащица, запазвайки предишното и усъвършенствайки  сегашното.

Можем доста да обещаваме, както всички  на избори, само че това не е наша цел, дори в противен случай. Ние работим за смяна от това факсимиле и в поддръжка на това сме организирали подписка, в която настояваме бъдещите общински съветници да се откажат да получават хонорари и да работят в интерес на хората, които са им дали своят вот доверие, до момента в който не се подобрят пътищата в населите ни места, да се запълнят дупки, да се създадат качествени тротоари и други.

Приоритет са ми човешките взаимоотношения! Много значима част, за която постоянно забравяме и в случай че всички работим дружно, в действителност ще успеем!

ЗАЕДНО МОЖЕМ! С бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

  Купуването и продаването на гласове е закононарушение, дано бъдем виновни и гласуваме по този начин, че на следващия ден да сме удовлетворени от избора си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР