Десислава Цонева си падаше по много по-възрастни мъже, но това

...
Десислава Цонева си падаше по много по-възрастни мъже, но това
Коментари Харесай

На Деси Цонева й писна да има дядка за съпруг и се пусна на младежи да я обладават!

Десислава Цонева си падаше по доста по-възрастни мъже, само че това беше, когато тя беше на 20-30 година Сега е към този момент на 40 година и един много по-голям мъж от нея гони 60-те, което към този момент не я устройва. Затова брачният партньор й Явор Стефанов е все по-избягван от Деси.

Журналистката даже пропусна годишнината от сватбата им, защото избра компанията на приятелите си, които са на към нейната възраст.

В момента щерката на починалия Димитър Цонев се намира в Миникос, където купонясва крепко. По всяка евентуално по-млади мъже я „ оправят “, само че простакът Явор й има вяра безусловно.

Що за жена ще остави мъжа си самичък на годишнината от сватбата им?! Само такава, на която въобще към този момент не й пука за него.

Според слуховете Деси се отвращавала от Явор, защото е с цели 19 години по-голям от нея. В началото това не й се коствало проблем, до момента в който не навършил 59 година и тялото му не почнало да увисва.

Деси постоянно е била доста полова. Тя даже във „ ВИП Брадър “ не съумя да издържи 2 месеца без секс. В самото начало на шоуто тя остави усещане, че направи нещо в тоалетната с музиканта Алекс Сандър.

Цонева е признавала, че в предишното си е стигала чак до секс оргии. Нея това не я тормози, тъй като е прекомерно разкрепостена.

Всичко това значи, че не би й трепнало окото да изневери на 60-годишен с 30-40-годишен. Разбира се, за брак Деси постоянно би взела по-възрастния, който постоянно би трябвало да е паралия.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Деси Цонева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР