Десислава, съпругата на президента Румен Радев, се ядосва във Фейсбук

...
Десислава, съпругата на президента Румен Радев, се ядосва във Фейсбук
Коментари Харесай

Бива ли Десислава Радева да пише такива неща?

Десислава, брачната половинка на президента Румен Радев, се ядосва във Facebook на немския авиопревозвач " Луфтханза " поради анулиран полет от Франкфурт за Валенсия, където трябвало да взе участие в събора на български фолклорни групи " На площада на другата България ". Раздразнението ѝ е разбираемо. Но заканата ѝ в никакъв случай повече да не употребява услугите на компанията, както и цитатът (впрочем, с дребна грешка) " Дойчланд, Дойчланд, убер алес " са леко странни за една брачна половинка на държавен глава.

" Откраднахте доста офицери от моите Военновъздушни сили "

Нека да напомним, че " Луфтханза " е сериозен вложител в България. По време на визитата на немския държавен глава Франк-Валтер Щайнмайер в България президентът Румен Радев също имаше къс разговор с представител на концерна. На икономическата Кръгла маса в София Йоханес Бусман, началник на " Луфтханза Техник АД ", приказва с доста похвали за работата на компанията в България: " Ние продължаваме да растем. Радваме се, че в България намерихме татковина. "

Наред с положителния опит на компанията си в България, той загатна и потребността от висококвалифицирани експерти по въздушна сигурност. Тук българският президент Румен Радев се пошегува, и то на немски език: " Откраднахте доста офицери от моите Военновъздушни сили ".

Лоши последствия няма да има, само че редно ли е?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР