"Десислава Иванчева имаше практика да слага досиета на трупчета, докато

...
"Десислава Иванчева имаше практика да слага досиета на трупчета, докато
Коментари Харесай

Десислава Иванчева слагаше проекти на трупчета

"Десислава Иванчева имаше процедура да поставя досиета на трупчета, до момента в който вложителите не дойдат да й се молят на колене. И строителното позволение се даваше, чак откакто се извършат избрани услуги за общината - ремонт на детска площадка или градина, макар че клиентите са били изцяло изрядни. Но не съм видял тя да взима нещо персонално " - това съобщи пред NOVA Никола Вапцаров, някогашен заместник-кмет на регион "Младост ".

"Проблемът е, че когато хванахме един вложител "по бели гащи " с очевидно престъпление, точно тя беше тази, която категорично отдръпна жалбата и подписа съглашение с вложителя да не го закача повече и да не предявява повече искания ", описа Вапцаров. Той разясни, че става дума за градеж на жилищна постройка при блок 70.

"Тя организираше доста срещи с вложителя на затворени порти. В един миг сподели, че той я е заплашил, че ще я съди за превишаване на права. И сподели: "Аз в пандиза не желая да влизам. Оттегляме жалбата ". Това беше огромен удар за всички, които я подкрепяха ", съобщи някогашният заместник-кмет, който е работил взаимно с Иванчева от ноември 2016-а до юни 2017-а.

Той сподели, че не е сюрпризиран от обвиняванията, само че е сюрпризиран от ареста.

"Арестът беше осъществен с непотребна показност, която ни връща обратно към времената на Цветан Цветанов и ГЕРБ през 2009-а и 2010-а година ", съобщи Георги Кадиев, чиято партия "Нормална страна " първоначално поддържа Иванчева, а след това се разграничи от нея.

"Склонен съм да мисля, че това не е режисура ", съобщи той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР