Десислава Иванчева е настъпила сериозни строителни интереси и това е

...
Десислава Иванчева е настъпила сериозни строителни интереси и това е
Коментари Харесай

Десислава Иванчева е настъпила сериозни интереси, твърдят нейни защитници

Десислава Иванчева е настъпила съществени строителни ползи и това е повода за нейния арест, оповестиха от съдружие " Зелен Младост " на конференция срещу презастрояването на столицата.

На местата, на които трябваше да седят Иванчева и заместник-кмета Петрова алегорично бяха сложени шапки. От " Зелен Младост " не престават да упорстват да отпадне параграф 28 от новоприетия закон за устройство и застрояване на Столичната община, съгласно който озеленените площи могат да бъдат с изменено предопределение, в случай че Общинският съвет реши.

След конференцията те демонстрираха поддръжката си към задържаните с плакати пред Съдебната плата.
Кирил Георгиев: Не ми се има вяра тя да е взела този рушвет, мисля, че парите са подхвърлени от строителната мафия, която има огромни ползи в София и в Младост, който към този момент е доста презастроен.Гергана Митренова, гражданин на Младост: Тя от началото на мандата си стопира градежи в квартала ни, който така и така е презастроен. Всички ние желаеме да живеем обикновено, да имаме въздух, зелени пространства, да има къде да играят децата, места за естествен спокоен живот, без непотребен звук и коли. Това беше индивидът, който отстояваше тези ползи.  © Владимир Шоков / БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР