Десислава и половинката й Благой с нетърпение очакват да прегърнат

...
Десислава и половинката й Благой с нетърпение очакват да прегърнат
Коментари Харесай

Десислава призна: Бременността ми е медицинско чудо! Ето защо:



Десислава и половинката й Благой с неспокойствие чакат да прегърнат първата си рожба. Щастливото събитие се чака през януари.

Фолк певицата от години искаше да има второ дете, само че все не намираше подобаващия мъж. С гаджето й Благой Найденов обаче, нещата най- след това се случили. И двамата доста желали да имат дете.

Десислава разкрива, че възможностите й да зачене по натурален път, били доста дребни. Лекарите й давали 1-2%. Преди това, трябвало да се подложи на гинекологична интервенция. Но чудото се случило! И фолк певицата, и лекарите останали шашнати, че съумяла бързо да забременее, макар минималните шансове да се случи.

Десислава желае да роди по натурален път, а щастливият баща е заречен да бъде до нея в родилната зала.

 desi-slava-bremenna-12

Младият състезател научил богатствата новина на рождения ден на своя татко. За Благой нямало значение дали ще е момче или момиче. Но певицата и фамилията му се надявали да е момиче. Сега обаче Десислава е по- щастлива, че ще подари със наследник половинката си.

Фолк дивата и младият състезател признават, че в никакъв случай не им е пукало за мненията, че имат разлика от 17 години. Благой признава, че родителите му се схващат доста добре с Десислава и не ги тормози, че е много по- огромна.

Фолк певицата се срещнала инцидентно с младия боксьор, откакто видяла тяхна обща фотография във вестниците. Там го били оповестили за новото й гадже, а тя просто театралничила до него по време на свое присъединяване. Издирила го в обществените мрежи и по този начин се срещнали.
След първите няколко срещи усетили, че доста се харесват и по този начин почнали връзката си.

Десислава таман беше излязла от доста сложен интервал – раздялата с огромната й обич Зарко и фиаското му в „ Биг брат ол старс “. За разлика от ММА боецът, младият боксьор се оказа мъж на място – приема я такава, каквато е. Подкрепя напълно кариерата й, несъмнено съвършено със сина й Майки и не й слага никакви условия пред връзката им.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР