Десислава Атанасова се закани, че ако настоящият министър на вътрешните

...
Десислава Атанасова се закани, че ако настоящият министър на вътрешните
Коментари Харесай

Атанасова: Избирането на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ означава война с ГЕРБ 

Десислава Атанасова се закани, че в случай че актуалният министър на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков бъде определен за началник на антикорупционната комисия, това ще значи война с ГЕРБ. Това съобщи ръководителят на парламентарната група ГЕРБ-СДС.


Десислава Атанасова, ГЕРБ: Без упования сме от Има Такъв Народ, само че няма време
Вчера от “Продължаваме промяната” показаха точно избирането на Рашков и приемането на антикорупционното законодателство като изискване за поддръжка на държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия.


Атанасова прикани социалистите да не се “подчиняват на рекета и изнудването на “Продължаваме промяната” и да стартират “възстановяването на естествения политически диалог”.

,
Бойко Рашков упражни гнет върху гласоподавателите в предходните две изборни акции. Бойко Рашков извърши противозаконни арести на водачи на опозицията, оповестени от българския съд за противозаконни. Бойко Рашков се трансформира в знак на милиционерския произвол и антидемократичен гнет, който Кирил, Асен и компания се пробват да открият в България, и то в 21-ви век. Вие доста добре знаете какво значи настояването на Кирил и Асен да им назначите Бойко Рашков за тяхна лична бухалка и за техен личен популярен инквизитор. Искаме да знаете, че в случай че се поддадете на този политически рекет и в случай че, с цел да запазите за няколко месеца позициите си в няколко министерства се съгласите с това предопределение, вие ни обявявате директна война. Единствената цел на назначението на Бойко Рашков е да бъде удължен систематичния опит за очистване на политическа партия ГЕРБ, съобщи Атанасова.

По думите и ГЕРБ не може да си показа, че “уважавана остаряла партия като Българска социалистическа партия ще бъде толкоз късогледа и заслепена от завист и жадност за реванш”.


Атанасова изиска от социалистите да дават информация кои са 22-та закона, които би трябвало да бъдат признати от Народното събрание, с цел да се задейства Планът за възобновяване и резистентност и на какъв стадий се намира работата върху всеки един от тези 22 закона и кой дава отговор за правенето на законопроектите.

Според нея държавното управление на Кирил Петков е заложило не 22, а доста повече мини и е направило проекта неосъществим.


“Ще видите, че държавното управление на Кирил Петков не желае тези пари да влязат в българската стопанска система, тъй като в случай че желаеше, нямаше да ги обвързва с осъществяването на неизпълними условия, като да вземем за пример изискването българското Народно заседание да обещае, че ще приема закони на кг, които не просто не е чело, само че които дори още не са написани”, сподели Атанасова.

В отговор на декларацията Георги Свиленски отговори на Атанасова, че ГЕРБ са се самозабравили.

“Всякакви заявления съм слушал, само че заявления с ултиматум от една към друга парламентарна група, това не се е случвало досега”. Той съобщи, че е взел думата, с цел да отговори на “глупостите” на ГЕРБ, и добави, че Българска социалистическа партия знае доста добре какво предлага.


“Вие доста добре знаете какво значи Бойко Рашков началник на КПОКОНПИ.....

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР