Деси Слава става баба, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката много

...
Деси Слава става баба, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката много
Коментари Харесай

Ексклузивно! Деси Слава става баба!

Деси Слава става баба, видя kliuki.ws. Поп фолк изпълнителката доста скоро ще гушка първото си внуче, а причина за това ще бъде не различен, а първородният й наследник Майки Вълков. Само преди броени минути той самичък разгласи щастливата вест, че с неговата половинка чакат първата си рожба.

Майки и Анжела Станкова са двойка от няколко години и след няколко месеца ще гушнат първата си рожба. За да заяви новината, синът на Деси Слава качи специфична сесия със своята половинка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче.

„ Любовта ражда обич ”, написа младежът, който единствено преди няколко месеца стана на 22. За бъдещата майка се знае, че е от Пловдив. Носят се клюки, че е милионерка.

Дълго време Майки пазеше любовния си живот в загадка, а слуховете го свързваха не с една или две красавици… Е, по всичко проличава, че това е останало в предишното и той към този момент е загърбил този интервал от живота и към този момент е подготвен да се обрече единствено на една жена, която скоро ще го подари с дете.

А дали синът на Деси Слава и неговата половинка мислят да узаконят връзките си след появяването на бебето и ще стяга ли поп фолк изпълнителката женитба, следва да забележим.

        View this post on Instagram                      

A post shared by ♛♕ᎷᏆᎻᎪᏆᏞ Ꮇ. ᏙᎪᏞKᎾᏙ♕♛ (@maiki_valkov)

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР