Десетки жители на община Якоруда препълниха се срещнаха с кандидатите

...
Десетки жители на община Якоруда препълниха се срещнаха с кандидатите
Коментари Харесай

Десетки жители на община Якоруда се срещнаха с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област 

Десетки поданици на община Якоруда препълниха се срещнаха с претендентите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област, с цел да слагат пред тях своите проблеми.
Срещата бе проведена от Мариела Весалова, общински началник на Съюз на демократичните сили в Якоруда и претендент за депутат. В срещата участваха лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков, претендентите за народни представители Даниела Савеклиева, Александър Мацурев, доктор Емил Тончев, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и сътрудниците му от групата на ГЕРБ/ЕНП в европарламента Асим Адемов.

„ ГЕРБ-СДС се стреми да възвърне доверието на хората във действието на институциите и на правовата страна ”, съобщи на срещата с гласоподавателите от Якоруда лидерът на листата на обединението за Благоевградска област Росен Желязков. Той бе безапелационен, че би трябвало още веднъж да се реализира този консенсус, че политиката не е място за почистване на сметки. Според Желязков би трябвало да се възвърне финансовата непоклатимост, тъй като просперитетът на една страна не е просто в розови обещания, а се гради върху доверие. „ Доверието идва тогава, когато съблюдаваме разпоредбите, разпоредбите са почтени и честни и за тяхното нарушение има обективна глоба и заслужено наказване. Надявам се, че ще съумеем да съставим постоянен кабинет, който да изведе страната от тази тежка обстановка, в която продължаваме да затъваме ” разяснява още Росен Желязков.
„ За да излезе странати от рецесията, политиците би трябвало да загърбят персоналните си ползи ”, сподели на срещата претендентът за депутат и втора в листата Даниела Савеклиева . По думите й ГЕРБ-СДС ще е първа политическа мощ и ще направи всичко допустимо да сформира кабинет с всеки, който припознае програмата на обединението.

Гласувайте с номер 2 на идните избори на 2 април, с цел да може България да излезе от рецесиите и още веднъж да стане заслужен и почитан сътрудник в Европейския съюз ”, прикани Савеклиева.
Кандидатите за народни представители разясниха с жителите на Якоруда ограниченията, които ГЕРБ-СДС предлага за справяне с инфлацията, растящите цени на артикули и услуги, за възстановяване на приходите и връщането на стабилността на страната.

Предизборна обява! Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР