Десетки хора са натъпкани в ъгъла на фоайето на московска

...
Десетки хора са натъпкани в ъгъла на фоайето на московска
Коментари Харесай

Оцелял при атаката в Москва: четири минути са „цял живот“

Десетки хора са натъпкани в ъгъла на фоайето на московска концертна зала, притиснати до стената и не могат да избягат, до момента в който четирима въоръжени мъже стрелят с автоматизирани оръжия групата.

Дмитрий Саръев, промоутър на концерти и публицист, беше измежду хората, хванати в капан в ъгъла онази нощ, когато патрони летяха към него и хората падаха на земята, тяхното ужасяващо прекарване беше снимано на камера от очевидец, който се криеше от горната страна.

Вдигайки взор нагоре, Сараев можеше да види ръцете на нападателите, до момента в който подвигаха оръжията си, и ги чуваше да викат, до момента в който правиха буйството си, една от най-смъртоносните терористични офанзиви в актуалната история на Русия. Най-малко 143 души са убити, а към 180 са ранени. Изис пое отговорност за офанзивата.

Сараев, меломан и уредник на концерти в цялата страна, дойде на мястото малко преди Piknik, съветска рок група, трябваше да стартира своето шоу. Беше прекарал доста време в Crocus City Hall и познаваше добре голямо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР