Десетки хора намериха спасение от жегата в минералните басейни в

...
Десетки хора намериха спасение от жегата в минералните басейни в
Коментари Харесай

Софиянци бориха жегите в минералните басейни на Банкя

Десетки хора откриха избавление от жегата в минералните басейни в Банкя. Жителите на Банкя, софиянци, както и посетители на квартала отмаряха в топлите юлски дни като се потопиха в минералните води, които редица басейни в квартала оферират, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Посетителите се усилват в горещите дни, тъй като усещат морското въодушевление, което сътворяваме в нашия комплекс. Водата е минерална, любуват се на непорочност, хигиена, съблюдаване на правила и правят оценка това, което вършим. Най-важното за нас е да има хубаво време, слънчево време. Малко късно стартира сезонът, само че към този момент всичко е наред.

Това съобщи в изявление пред БГНЕС Румен Димитров, притежател на басейн “АкваБанкя ”.

Димитров разяснява, че посетителите на басейна са се нараснали тази година по отношение на предходната. “Миналата година още имахме Ковид остатъчни ограничения, към този момент Ковид рецесията завърши и смятам, че всичко си идва по местата и към този момент работим на оптимално високо равнище ”, посочи той.


Според него минералната вода е един от главните фактори, поради който хората посещават басейна, само че посочи, че това не е единствената причина.

“Основната причина, поради която идват хората е положителната организация, хигиената и сигурността, която предлагаме ”, счита той.

С Димитров коментирахме и кое е най-голямото преимущество, което се предлага на клиентите и което съгласно него се прави оценка високо. “Най-голямото ни преимущество е, че се намираме в сърцето на един неповторим регион на София - Банкя. Тук в действителност е особено място и също така водата е минерална “, сподели той.


“90% от отзивите на клиентите са позитивни. Има и отрицателни мнения, само че те са във връзка със забавени поръчки при храната, само че няма по какъв начин когато всички огладнеят на едно място в 12:00 часа да ги обслужим ”, сподели още Димитров.

Освен на басейн, в съботния ден голям брой хора посетиха и едно от благосъстоянията, с което разполага Банкя, а точно чешмите, от които текат минерална вода. В следобедните часове, когато температурите се покачиха голям брой хора се разходиха до чешмите с минерална вода като някои от тях си изпълниха по няколко туби, а други просто я използваха за изстудяване. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР