Десетки хиляди украински мъже се връщат в родината си, за

...
Десетки хиляди украински мъже се връщат в родината си, за
Коментари Харесай

Украинска плеймейтка с гола фотосесия срещу войната

Десетки хиляди украински мъже се връщат в родината си, с цел да се борят в името на Украйна. В това време някои известни украинки пък дават публичност на националната идея на родината си и плеймейтката Виктория Здрок е една от тях.



Моделката е била на 16 година, когато идва в Съединени американски щати. „ Уредих се да отида по мечтана стратегия от учебно заведение, тъй като приказвах британски сносно “, споделя тя пред английския таблоид DailyStar. Въпреки че можело да остане единствено година във Флорида, Съединени американски щати се харесали на Виктория и тя решила да остане там вечно. На 17 година тя към този момент била женена и по този начин уредила законното си престояване в Америка.

6 години по-късно Виктория била към този момент разведена, само че това нямало значение. Тя почнала своята моделска кариера и почнала да се снима за Плейбой. Виктория става първата родена в Съюз на съветските социалистически републики плеймейтка. В момента Виктория е посветила цялото си онлайн наличие на войната в Украйна. Тя даже изрисува голото си тяло с националните цветове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР